مسمومیت ۱۰۸ دانش‌آموز دختر در اردبیل

علی محمدیان اردی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: نخستین تماس تلفنی با اورژانس ۱۱۵ از مدرسه در ساعت ۱۰:۰۱ دقیقه بود که گزارش مسمومیت ۷ مدرسه دخترانه اعلام شد.

او ادامه داد: در این مدارس متاسفانه دانش‌آموزان بوی گاز یا مشابه آن را احساس کرده و با علایم مشکوک تنفسی به متولیان آموزشی شکایت خود را ارائه کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل خاطرنشان کرد: سریعا با ورود دانشگاه علوم پزشکی و نیز با به‌کارگیری همه امکانات اورژانسی و شهرستان‌های اطراف و با به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌ها اعم از یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۲۰ دستگاه آموزشی و ۳ دستگاه موتورولانس در عرض ۲ ساعت ۱۰۸ دانش‌آموز به مراکز درمانی مراجعه کردند و ۵۰ درصد دانش‌آموزان نیز در بیمارستان امام تحت معالجه قرار گرفته‌اند و دانش‌آموزان یک مدرسه هم در حال انتقال به بیمارستان هستند.

محمدیان اردی ابراز کرد: وضعیت عمومی این دانش‌آموزان مساعد است و بررسی وضعیت دانش‌آموزان نیز در حال انجام است که وضعیت تنفسی رو به بهبود است.

به گفته دانش‌آموزان حوالی ساعت ۱۰ تا ۱۱ احساس سوزش در گلو و سستی پا کرده‌ و متوجه مسمومیت خود شده بودند.