بهره برداری از ۳ طرح فولادی در نیمه نخست سال آینده

وجیه‌الله جعفری روز پنجشنبه در بازدید از فولادسفیددشت چهارمحال و بختیاری در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون ۴۵ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد در کشور ایجاد شده است و تلاش می‌شود تا سال ۱۴۰۴ ظرفیت تولید فولاد در کشور تا ۵۵ میلیون تن افزایش پیدا کند.

وی ادامه داد: سه طرح فولادی در کشور دارای پیشرفت اجرایی بالایی است که هریک از این طرح‌ها در حدود ۸۰۰ تا یک میلیون تن ظرفیت تولید دارد در ۶ ماهه نخست امسال بهره‌برداری می‌شود.


بیشتر بخوانید


رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در ادامه با اشاره به طرح توسعه فولادسفیدشت، اظهار داشت: با توجه به اینکه سهامدار اصلی این طرح صنعتی فولاد مبارکه است و حمایتی که در زنجیره بالادستی و پایین دستی می‌شود به سرعت در حال اجراست و در مقایسه با طرح‌های هفتگانه فولادی کشور از پیشرفت بیشتری برخوردار است.

جعفری خاطرنشان کرد: همکاری خوب ۲ سهامدار فولادسفیددشت نقش موثری در پیشرفت طرح توسعه این واحد دارد.