استاندار کردستان خبر داد؛
اختصاص منابع فروش طرح های مولدسازی استان به پروژه های نیمه تمام

منابع تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام کردستان از طرح مولدسازی تامین می‌شود

استاندار کردستان امروز در جلسه ستاد مولدسازی دارایی و اموال مازاد دستگاه‌های اجرایی استان اظهار داشت: برای طرح‌های مولد سازی در استان سازو کاری اجرایی شدن صورت گیرد و دستگاه ها‌ی اجرایی طرح‌هایی که در قالب مولد سازی است را کارشناسی و تمام مستندات را ارائه دهند. 

اسماعیل زارعی کوشا اضافه کرد: مصوبه مولدسازی ظرفیت مناسبی برای استان های با نیاز بالا هم چون کردستان است که بخش زیادی از پروژه های نیمه تمام آن به دلیل نبود اعتبار تاکنون به اتمام نرسیده است.

او افزود: استان به اجرای طرح مولدسازی نیاز دارد پروژه‌های نیمه تمام زیادی که نیاز مردم است به دلیل کمبود اعتبار معطل مانده لذا برای اتمام این پروژه‌ها با نگاه فرابخشی به این موضوعات تشکیل کمیته برای کارشناسی، موارد و مشکلات این مسیر باید به سرعت حل شود.

زارعی کوشا بر تعیین تکلیف املاک مازاد و اعلام طرح های نیمه تمام استان تاکید کرد و گفت: اگر ملکی مشکل حقوقی دارد در لیست کلی اموال مندرج نشود تا این مساله برطرف می شود.