احتمال حذف یک کاروان حج از استان سمنان وجود دارد

دلپاک با بیان اینکه روز گذشته روابط عمومی سازمان با اعلام استقبال دور از انتظار متقاضیان سال ۸۵ و تکمیل بیشتر ظرفیت ظرفیت‌های استانی، خبر از قطع فرآیند ثبت نام برای اولویت‌های سال ۱۳۸۶ داده است، تاکید کرد: با ادامه این فرآیند و استقبال بیش از ظرفیت متقاضیان سال ۸۵ در سایر استان‌ها، احتمال حذف یکی از کاروان‌های استان و تخصیص ظرفیت به استان‌های نیازمند، محتمل خواهد بود.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان بیان داشت: مدیریت حج و زیارت استان در شش ماهه گذشته با بکارگیری تمام پتانسیل کارگزاری و افزایش آمار سامانه فراخوان سعی در اخذ ظرفیت حداکثری برای استان کرده و در این مهم به نسبت جمعیت استان، بسیار موفق عمل کرده است

دلپاک بیان کرد: در چنین شرایطی و با ادامه همین روند از ثبت نام و عدم اهتمام دفاتر زیارتی به جذب زائر، قطعاً با حذف یکی از ظرفیت‌های استانی مواجه خواهیم بود.