طرح جدید لیبل گذاری لاشه‌های گوشت استحصالی در گشتارگاه‌های دام خوزستان

عبداله محمدحسنی گفت: در قالب این طرح و با اضافه شدن خدمات جدید شهروندان خوزستانی می‌توانند گوشت عرضه شده را براساس ذائقه مصرف تهیه کرده و استفاده کنند.

او می‌گوید: در لیبل های قبلی تنها کد کشتارگاه، کد پروانه بهداشتی دامپزشکی، تاریخ تولید، انقضاء و شرایط نگهداری ثبت می‌شد، اما در لیبل‌های جدید آیتم‌های جدیدی با عنوان نوع و جنس دام نیز لحاظ و اضافه شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی خوزستان گفت: این طرح علاوه بر تاکید بر نظارت بهداشتی دامپزشکی، موجب تفکیک کیفیت لاشه‌های مختلف شده و موجب خواهد شد که شهروندان گوشت قرمز مورد نیاز خود را براساس ذائقه مصرف شناسایی و خریداری کنند.

به گفته او این لیبل‌ها بر روی ران و سردست لاشه‌های کشتار شده الصاق می‌شود ممهور بودن لاشه به مهر دامپزشکی نشانه کشتار بهداشتی در کشتارگاه‌ها بوده و باید مورد توجه قرار گیرد.

محمد حسنی گفت: لیبل‌های زرد نشان دام ماده کشتار شده، لیبل آبی نشان دام نر کشتار شده است و هم چنین رنگ حاشیه سفید در لیبل‌ها نشان دهنده کشتاردر کشتار سنتی و رنگ حاشیه سبز نشان دهنده کشتار دام در کشتارگاه صنعتی است.