امکان اسکان زائر در فرهنگسرا‌های غدیر و ثامن‌الائمه در مشهد

وحید برجسته نژاد شهردار منطقه ۷ شهرداری مشهد گفت: تلاش می‌کنیم توان منطقه را در راستایامکان اسکان زائر در فرهنگسرا‌های غدیر و ثامن‌الائمه در مشهد استقبال شایسته از زائران بگذاریم و تا حد امکان، منطقه را برای پذیرایی از آن‌ها آماده کنیم.

او افزود: تجهیز و آماده سازی سالن‌های ورزشی فرهنگسرای غدیر در خیابان شیرودی و ثامن‌الائمه در طرق در راستای این هدف بود و این دو مکان تا ۱۵ فروردین میزبان زائران نوروزی حضرت رضا (ع) خواهد بود.

شهردار منطقه ۷ شهرداری مشهد ادامه داد: کف سالن‌های ورزشی با مساحتی بالغ بر ۶۰۰ مترمربع موکت شده است و درمجموع ظرفیت پذیرش ۵۰۰ زائر را دارد.

برجسته نژاد بیان کرد: برای آسایش زائران و با هماهنگی سازمان اجتماعی وفرهنگی شهرداری مشهد، چادر مسافرتی و پتو به تعداد ظرفیت مورد نظر، تهیه و محلی برای شارژ موبایل، ایستگاه آبجوش نیز در محل استراحت زائران تعبیه شده است.