تصویب بودجه ۱۴۰۲ هلال احمر با رای موافق مجمع عمومی

روز پنجشنبه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۱، پنجمین نشست از پنجمین دوره مجمع عمومی‌با حضور اعضای مجمع از سراسر کشور برگزار و در جریان برگزاری آن، بودجه جمعیت هلال احمر برای سال ۱۴۰۲ با رای موفق حاضران به تصویب رسید.

پیش از رای‌گیری تعدادی از اعضای مجمع عمومی‌به عنوان موافق یا مخالف، نظرات و پیشنهادات خود را درباره ماده واحده بودجه جمعیت هلال احمر برای سال ۱۴۰۲ مطرح کردند. در نهایت در ساعت ۱۳ رای‌گیری انجام شد و با رای موافق اعضای مجمع بودجه پیشنهادی به تصویب رسید تا از اول فروردین سال جدید به‌اجرا درآید.

پیش از آغاز سخنرانی اعضای موافق و مخالف، هیات رئیسه سنی مجمع که مدیریت نشست را به عهده داشت از رشید میرحسامی‌بازرس مجمع عمومی خواست تا گزارش خود را ارائه کند و او پس از ارائه گزارش گفت: از زحمات شبانه روزی دکتر کولیوند و همکاران او متشکریم که امسال بودجه سالیانه جمعیت را در موعد مقرر انجام دادند تا شورای عالی و مجمع عمومی قبل از آغاز سال جدید تشکیل و ماده واحده بودجه ۱۴۰۲ را بررسی کنند.

این بودجه اوایل هفته جاری در شورای عالی جمعیت تایید و برای تصویب به مجمع ارسال شده بود.

گفتنی‌است؛ این نخستین بار در سال‌های گذشته است که بودجه هلال احمر برای سال جدید، پیش از آغاز آن سال تهیه و به تایید شورای عالی و در نهایت تصویب مجمع عمومی می‌رسد.