استاندار گلستان:
نقش شهرداران در تبدیل استان به مقصد گردشگری کلیدی است

علی محمد زنگانه امروز پنجشنبه ۲۵ اسفند در گردهمایی شهرداران و روسای شورا‌های اسلامی استان گفت: با استفاده از ظرفیت‌های جدید و توانمندی‌های مغفول مانده، درآمد‌های شهرداری‌ها را افزایش داد و خوشبختانه حرکت درآمد زایی در شهرداری‌ها آغاز شده و امیدواریم افزایش درآمد‌ها بر اساس افزایش تعرفه‌ها و تورم نباشد بلکه ماحصل سرمایه گزاری‌ها و درآمدزایی‌های باشد.

او افزود: اتفاقات و تحولات در سازمان‌های همیاری و پسماند بسیار ارزشمند و در برخی موضوعات اقدمات تاسیسی است و بگونه‌ای است که گویی پیش از این تنها اقدامات روزمره صورت می‌گرفته است.

استاندار گلستان گفت: هدف ما میزبانی شایسته از مسافران نوروزی است و در این مسیر تلاش شهرداران برای زیبا سازی شهرها، نظافت سرویس‌های بهداشتی و پاکیزگی نماز خانه‌ها و تفرجگاه‌ها ضروری است.

 زنگانه گفت: زیبایی شهری در جذب سرمایه گذاران نیز موثر بوده و اهتمام شهرداران با پشتیبانی شورا‌های اسلامی شهر‌ها ضروری است.

او ادامه داد: جدیت شهرداران در جذب سرمایه گذار برای پروژه‌های که مجوزات آن صادر شده ضروری است و باید با دید باز و آینده نگری از سرمایه گذاران استقبال کنیم.

استاندار گلستان تاکید کرد: در مسیر توسعه و پیشرفت نباید منتظر تخصیص بودجه‌های عمومی دولت بود بلکه باید با استفاده از ظرفیت‌های بودجه‌ای و البته از طریق روش‌های جدید تامین مالی نظیر تهاتر، مولد سازی، ماده ۲۷  زمینه تکمیل طرح های نیمه تمام را فراهم آوریم.

او گفت: طرح بازآفرینی شهری با ۱۸ مشوق، فرصتی طلایی برای احیای بافت‌های ناکارآمد شهری است که می‌تواند مسئله بافت‌های فرسوده را بطور کامل حل کند و نظام مدیریت شهری ضمن اجرای هوشمندانه باید اطلاع رسانی دقیق به مردم صورت دهد.

استاندار گلستان افزود: کمیسیون ماده ۵ محلل کمیسیون ماده ۱۰۰ نیست و این چرخه معیوب باید اصلاح شود و البته تفکیک دبیرخانه کمیسیون ماده ۱۰۰ از واحد شهرسازی نیز ضروری است که مانع از تعارض منافع می‌شود.

زنگانه گفت: توجه به موضوعات فرهنگی و اجتماعی، سالم سازی محیط شهرداری‌ها از رشوه، زیباسازی و توجه به مبلمان شهری، الگوسازی و توجه به منظر ساختمان‌ها، مناسب سازی فضا و محیط‌های دسترسی، توجه به درختکاری، بهبود نظام پرداخت‌ها بر اساس خدمات باید مورد توجه جدی شهرداران باشد.

در گلستان ۳۵ شهرداری مشغول به خدمت رسانی هستند.