نظارت ۷۰۰ تیم بازرسی بر عملکرد ماموران پلیس در نوروز ۱۴۰۲

سردار مهدی معصوم‌بیگی در چهارمین جلسه قرارگاه یاسر بازرسی کل فراجا که با حضور روسا و کارشناسان کارگروه‌های تخصصی هشت‌گانه برگزار شد، با تبریک حلول سال جدید گفت: حدود ۷۰۰ تیم جامع بازرسی نظارت بر حسن اجرای ماموریت نوروزی را در دستورکار خود قرار داده‌اند.

وی ادامه داد: رویکرد بازرسی در ماموریت نوروز حمایتی است و همه جامعه بازرسی در سراسر کشور تلاش می‌کنند ماموریت تامین نظم و امنیت تعطیلات نوروزی به صورت دقیق و بهینه انجام و رضایت حداکثری مردم از پلیس حاصل شود.

رئیس بازرسی‌کل فراجا نقش تیم‌های بازرسی در عملیاتی شدن تدابیر فرماندهی و تحقق اهداف پیش بینی شده در طرح نوروزی را موثر و ارزشمند عنوان کرد و گفت: نتیجه گزارش عملکرد تیم‌های بازرسی فعال در سراسر کشور بیانگر این مهم است که همه ظرفیت پلیس معطوف گسترده‌ترین و طولانی‌ترین ماموریت انتظام بخشی در تعطیلات نوروزی شده و همه رده‌ها از مرز تا مرکز با بسیج تمام امکانات در صدد انتظام بخشی مطلوب در نوروز هستند.

 معصوم بیگی خاطرنشان کرد: در حال حاضر امنیت محور‌های مواصلاتی تامین، گشت‌های انتظامی برای پیشگیری از وقوع سرقت فعال و پایگاه‌ها و پاسگاه‌های انتظامی، آگاهی و راهور پلیس‌های تخصصی در این ماموریت عظیم نقش آفرینی می‌کنند.