لاوروف: ارسال تسلیحات اورانیومی انگلیس گامی به سوی تشدید تنش است

لاوروف: ارسال تسلیحات اورانیومی انگلیس گامی به سوی تشدید تنش استسرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که امکان ارسال تسلیحات حاوی اورانیوم ضعیف‌شده انگلیس به کی‌یف گامی به سوی تشدید اوضاع است.

به گزارش المیادین، لاوروف در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از گفتگو با وزیر خارجه اریتره گفت: این گامی به سوی تشدید بیشتر تنش است و تشدید تنش بسیار مهم خواهد بود. 

او ادامه داد: از نظر واکنش ما [به تحویل]، البته، ما این را در رویه‌های خود لحاظ خواهیم کرد. ما به استاندارد‌های بین المللی جنگ پایبند هستیم و دکترین نظامی خود را داریم. استفاده از مهمات اورانیوم ضعیف شده در اوکراین به کشاورزی در این کشور آسیب می‌رساند.

روز سه شنبه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه متعهد شد که به قصد انگلیس برای ارسال تسلیحات حاوی اورانیوم ضعیف شده به اوکراین پاسخ دهد و خاطرنشان کرد که با این کار غرب اولین کسی خواهد بود که از سلاح‌های حاوی اجزای هسته‌ای استفاده می‌کند.

پیشتر آنابل گلدی، معاون وزیر دفاع انگلیس گفته بود که لندن مهمات اورانیوم ضعیف شده را به اوکراین ارسال خواهد کرد.تارنمای تحقیقاتی انگلیسی از طبقه بندی UK فاش کرد که انگلیس گلوله‌های زره ​​پوش حاوی اورانیوم ضعیف شده را به اوکراین می‌فرستد تا به عنوان مهمات برای تانک‌های اهدایی ارتش انگلیس استفاده شود.