۳ شهرستان فارس در وضعیت نارنجی و ۱۸ شهرستان در وضعیت زرد کرونایی

سید وحید حسینی گفت: بر اساس آخرین اعلام رنگبندی نقشه کرونا در فارس، هم اکنون ۱۸ شهرستان شیراز، خرم بید؛ پاسارگاد؛ نی ریز؛ استهبان؛ لارستان؛ گراش؛ لامرد؛ مهر؛ جویم؛ قیر و کارزین؛ جهرم؛ فیروزآباد؛ کوار؛ کوه چنار؛ خرامه؛ کازرون و رستم نیز در وضعیت زرد کرونایی بوده و دیگر شهرستان‌ها در وضعیت آبی قرار دارد.

او با اشاره به افزایش زمینه‌های انتقال بیماری در ایام نوروز به دلیل دید و بازدید‌های خانوادگی و سفر‌های هموطنان، گفت: با توجه به تداوم چرخه‌های انتقال بیماری کرونا در سطح کشور، نیاز است مردم در این ایام هوشیارانه اقدام کرده و با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، ایام نوروز را با سلامت سپری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: با توجه به برنامه ریزی‌های انجام شده در خصوص فعالیت مراکز ارائه خدمات سلامت در طول تعطیلات آغاز سال، مراکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا در استان نیز در این ایام فعال بوده و پذیرای مردم و مسافران نوروزی هستند.

حسینی از مردم استان فارس و مهمانان نوروزی خواست تا در صورت بروز علائم کرونا، به مراکز منتخب تشخیص و درمان سرپایی کرونا مراجعه کرده و از شدت یافتن بیماری پیشگیری کنند.

او با بیان اینکه نباید کرونا را به عنوان یک اپیدمی پایان یافته تلقی کنیم، پایبندی به شیوه نامه‌های بهداشتی را ضروری خواند.