مناسب سازی امکان پذیرایی برای مسافران در ماه رمضان

رئیس اداره نظارت بر اماکن عمومی چهارمحال و بختیاری گفت: اماکن پذیرایی براساس قانون و با هدف اینکه روزه خواری علنی باب نشود در ماه مبارک رمضان به مسافران خدمت رسانی می‌کنند.

سرهنگ کیانی افزود: این طرح با هدف حفظ حرمت ماه رمضان اجرا می‌شود.


بیشتر بخوانید


وی ادامه داد: رستوران‌ها و محل‌های عرضه خوراک از اداره اماکن ناجا مجوز می‌گیرند و با حفظ پوشش عمل کنند تا مسافران مجبور نباشند در ملأ عام بخورند و بیاشامند و این مانع ترویج روزه خواری می‌شودهمچنین بقیه اماکن پذیرایی یک ساعت قبل از اذن مغرب مجاز به فعالیت هستند.