راه اندازی خیابان غذا در قم
راه اندازی خیابان غذا در قم

حمید نادری،مدیر گردشگری و امور زائران شهرداری قم با اشاره به راه‌اندازی خیابان غذا همزمان با ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اظهار کرد: این برنامه اجتماعی از روز شنبه ۵ فروردین‌ماه در دو فاز در مجاورت خانه تاریخی زند شهر قم در ایام عید نوروز راه‌اندازی شده است.

او با بیان اینکه این خیابان در فاز نخست تا نیمه ماه مبارک رمضان راه‌اندازی می‌شود، ادامه داد: فاز دوم این خیابان نیز بعد از شب‌های احیا تا پایان ماه مبارک رمضان از ساعت ۱۷ تا ۲۲ میزبان علاقه‌مندان، مسافران و همشهریان است.

مدیر گردشگری و امور زائرین شهرداری قم خاطرنشان کرد: علاوه بر مباحث خوراک و غذا، همزمان ضمن برپایی نمایشگاه محصولات صنایع‌دستی، هنرمندان صنایع‌دستی نیز به‌صورت ورکشاپ آثار هنری مانند انگشتر، سفالگری و… را به اجرا خواهند گذاشت.

او  یکی از ویژگی‌های برپایی این خیابان را بازدید از اماکن تاریخی خانه زند و پیرامون آن دانست و افزود: این خیابان با هدف ترویج استفاده از غذا‌های سنتی و سالم و معرفی غذا‌های خانگی و همچنین معرفی صنایع‌دستی استان راه‌اندازی می‌شود.

نادری با تأکید بر اینکه ۵۰ میز برای این رویداد اجتماعی تعریف‌شده است، از راه‌اندازی این خیابان در محلات مختلف شهر قم در ماه‌های آینده خبر داد.

گفتنی است خیابان غذا و بافت تاریخی پیرامونی هسته مرکزی یکی از مقاصد تور‌های قم گردی برای ایام نوروز پیش‌بینی‌شده است.