توزیع روز‌انه ۲۳۰ تن مرغ گرم در آذربایجان غربی/فروش مرغ بالاتر از نرخ مصوب ۶۳ هزار تومان تخلف است

برای تامین گوشت مرغ گرم در بازار و کنترل تعداد ورودی مرغ زنده به کشتار‌گاه ها برابر حواله‌های صادره بهبود تولیدات دامی و جلوگیری از قطعه بندی مرغ کشتاری، بامداد امروز دهم فروردین ماه ۱۴۰۲، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان غربی و مدیر کل دامپزشکی استان به صورت سرزده از کشتارگاه‌های مرغ در ارومیه بازدید کردند.

پرویز بستانچی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزری آذربایجان غربی در حاشیه این بازدید گفت: در روز‌های اخیر حداقل بین ۲۰۰ تا ۲۳۰ تن مرغ گرم روزانه وارد بازار می‌شود و برای افزایش عرضه مرغ در فروشگاه‌ها و مغازه‌های توزیع مرغ، پیشنهاد‌هایی به ستاد تنظیم بازار استان داده شده است تا با جلوگیری از خروج مرغ زنده و لاشه مرغ گرم از استان شاهد کاهش قیمت مرغ و فراوانی آن در بازار باشیم.

فروش مرغ بالاتر از نرخ مصوب ۶۳۰ هزارریال تخلف است

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی  هم در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: فروش مرغ بالاتر از نرخ مصوب دولتی ۶۳۰ هزار ریال تخلف است و با سودجویان در این زمینه برخورد قانونی می شود.

نادر رحیمی افزود : قیمت مرغ گرم هر کیلوگرم ۶۳۰ هزار ریال، مرغ منجمد ۴۳۰ هزار ریال برای مصرف کننده است و با گرانفروشان در این زمینه برخورد جدی می‌شود.

رحیمی تصریح کرد: توزیع روزانه و منظم مرغ گرم و منجمد در ایام تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان در سطح بازار استان ادامه دارد و در صورت افزایش تقاضا آمادگی عرضه بیشتر هم وجود دارد.

وی درباره افرادی که مرغ های منجمد را یخ زدایی کرده و به قیمت بالاتر عرضه می‌کنند، اظهار کرد: در صورت مشاهده این افراد متخلف پرونده قضایی تشکیل و تحویل تعزیرات حکومتی می‌شوند.

رحیمی با بیان اینکه این استان از قطب‌های تولید مرغ گوشتی است، ادامه داد: تا پایان ماه مبارک رمضان هیچ مشکلی در زمینه تامین و عرضه گوشت مرغ نخواهیم داشت چرا که جوجه ریزی در ماه‌های گذشته مطلوب بوده است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد .

معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: گشت‌های نظارتی در استان بر روند عرضه و تقاضا در بازار نظارت مستمر داشته و با گرانفروشان و کم فروشان برخورد می‌کنند. از شهروندان عزیز درخواست می‌کنیم هر گونه تخلفات صنفی اعم از گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت و رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، احتکارو سایر موارد را به سامانه‌های ۱۸۶۶، ۱۲۴ سازمان صمت یا ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گزارش دهند.