ایمانیه:
رفتار‌های فرهنگی و اعتقادی دانش‌آموزان تقویت شود

محمدهادی ایمانیه در جلسه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان؛ این اتحادیه و فعالیت‌های آن را ارزشمند دانست و گفت: طبق تفاهم نامه‌ای که سنوات گذشته به امضای وزیر محترم آموزش و پرورش رسیده؛ تجهیزات، ساختمان، وسیله نقلیه، و سایر مسائل و موارد مربوط به دفاتر اتحادیه انجمن‌های اسلامی؛ البته در حد اختیارات، امکانات و بضاعت، بر عهده آموزش و پرورش گذاشته شده است.

ایمانیه سپردن مسئولیت به دانش آموزان را یکی از کار‌های تاثیرگذار برای این قشر عنوان کرد و گفت: می‌توان برای ایجاد رقابت مفید، در قالب گروه‌های هفت نفره نسبت به سپردن مسئولیت به ایشان اقدام کرد.

او بر لزوم هماهنگی، نزدیکی هرچه بیشتر و توأمان آموزش و پرورش تاکید کرد و گفت: می‌بایست در کنار توجه به مسائل آموزشی به رفتار‌های فرهنگی، اجتماعی، اعتقادی دانش آموزان نیز توجه و نسبت به تقویت آنان اقدام شود.

ایمانیه به مبلغین اعزام شده به مدارس اشاره کرد و گفت: عزیزانی که به عنوان مُبَلغ به مدارس اعزام می‌شوند باید تسلط کاملی بر مسائل پرورشی، روانشناسی، مدیریت و جامعه شناسی داشته باشند؛ در این زمینه از ظرفیت سایر مجموعه‌ها نیز می‌توانید استفاده کنید.

استاندار فارس به طرح شهاب هم اشاره کرد و گفت: با سایر مجموعه‌ها از جمله بنیاد ملی نخبگان که این طرح را اجرا می‌کند هماهنگی داشته باشید؛ استعداد یابی، پرورش خلاقیت و نخبه پروری ارزشمند است، اما زمانی منتج به نتیجه می‌شود که در راستای احیا و ارتقای هویت دینی و ملی باشد.

استاندار فارس خواستار حضور دانش آموزان در اینگونه جلسات شد و گفت: حضور دانش آموزان، حتی افرادی که به ظاهر نظری متفاوت با اکثریت دارند در این جلسات ضروری است؛ زیرا صاحب اصلی این قبیل فعالیت‌ها دانش آموزان هستند.