افزایش ۳۳ درصدی صادرات کالا از آذربایجان غربی

ناظر گمرکات آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سالی که گذشت به ارزش  ۸۶۴ میلیون دلار و به میزان  ۲ میلیون و ۱۱۹ هزار تن کالا از گمرکات استان به کشور‌های مختلف صادر شد. که  بیشتر از سال ۱۴۰۰ بود.

خالد جنگجو افزود: در سال گذشته میزان صادرات از نظر ارزش ۳۳ درصد و از نظر وزنی نیز ۱۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: در سال ۱۴۰۰ طبق برآورد‌های صورت گرفته یک میلیون و ۵۹۸ هزار تن کالا به ارزش ۷۸۳ میلیون دلار از آذربایجان غربی به کشور‌های مختلف صادر شده بود.

ناظر گمرکات آذربایجان غربی ادامه داد: علاوه بر آن، طی سال گذشته سه میلیون و ۳۲۶ هزار تن کالای سایر استان‌ها از گمرکات استان صادر شد که تقریبا مساوی سال ۱۴۰۰ بود.

جنگجو اظهار کرد: ارزش این میزان کالای صادراتی هم به سه میلیارد و ۳۳۳ میلیون دلار بالغ می‌شد.

وی در خصوص واردات از مبادی آذربایجان غربی طی سال گذشته نیز گفت: در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۶۱۸ هزار تن کالا به ارزش یک میلیارد و ۵۷ میلیون دلار از مبادی این استان وارد کشور شد.

ناظر گمرکات آذربایجان غربی  افزود: این درحالی است که در سال ۱۴۰۰ میزان واردات به استان ۶۳۴ هزار تن به ارزش ۹۳۳ میلیون دلار بود.