سیلاب سه میلیارد ریال به جاده‌های گناباد خسارت وارد کرد

حسین محمدی گفت: سیلاب در روز‌های ابتدایی تعطیلات نوروزی موجب تخریب ۱۶ دهنه پل شد و در مجموع سه میلیارد ریال خسارت به زیرساخت‌ها و ابنیه جاده‌های مناطق شهری و روستایی گناباد وارد کرد.

او افزود: بدنبال بارش برف در همین مدت ۴۵ کیلومتر برف روبی توسط راهداران در محور‌های مواصلاتی شهرستان گناباد انجام شد.

محمدی بیان کرد: ۲۹۰ هزار دستگاه خودرو طی تعطیلات نوروز وارد گناباد شدند و ۲۸۷ هزار دستگاه خودرو این شهرستان را به مقصد سایر نقاط خراسان رضوی و کشور ترک کردند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نفس جاده‌ای گناباد ادامه داد: هفت هزار نفر توسط اتوبوس طی همین مدت از مسیر‌های تهران و مشهد به گناباد سفر داشته و پنج هزار نفر هم از گناباد به این ۲ شهرستان سفر کردند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گناباد افزود: لکه گیری جاده‌های شهرستان با بهره گیری از ۱۲۰ تن آسفالت از دیگر اقدامات این اداره نهاد طی تعطیلات نوروز سال ۱۴۰۲ است.