کاهش تشنگی و گرسنگی در ماه رمضان+ فیلم

تشنگی و ضعف از اولین آثار روزه‌ است اما گاهی اوقات شدت  این موارد باعث می‌شود نتوانیم بهره کافی از ماه رمضان ببریم به همین علت در ادامه  برای جلوگیری از تشنگی و ضعف نکاتی را بازگو می‌کنیم.

براساس گزارش‌ها روزه داران برای کاهش و جلوگیری از تشنگی نباید مواد سرخ‌کردنی، شیرینی پرچرپ و غذاهای شور را مصرف کنند. هموطنان می‌توانند از شربت‌های خنک و طبیعی همچون خاکشیر، سکنجبین، شربت آب نارنج و شربت آب لیمو مصرف کنند.

{$sepehr_media_17526148_400_300}