اکونومیست: حتی رأى‌دهندگان به نتانیاهو هم او را نمی‌خواهند

نشریه انگلیسی «اکونومیست» در گزارشی با عنوان «نتانیاهو از شکاف میان اسرائیلی‌ها بهره‌برداری می‌کند» به پیامد‌های عمیق اعتراضات اسرائیل پرداخت و نوشت:گسترش تظاهرات به شهر بئر السبع، شهری که نتانیاهو در آن زندگی می‌کند نشان‌دهنده میزان نارضایتی گسترده از کابینه و سیاست‌های اوست.

دو سوم شهرک‌نشینان در شهر بئر السبع سال گذشته به احزاب راست افراطی به ریاست نتانیاهو رای دادند، اما گسترش تظاهرات در این شهر شدت نارضایتی از کابینه را تایید می‌کند.

 اسرائیلی‌های معترض نگرانی خود را از تضعیف دادگاه عالی اسرائیل در خیابان‌ها فریاد می‌زنند. ۱۳۰ هزار نفر شنبه شب در تل‌آویو علیه طرح اصلاحات قضایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات کردند. با وجود آنکه نتانیاهو هفته قبل اعلام کرد روند تصویب این طرح را به تعویق انداخته و منتظر نتایج گفتگو‌ها با معارضان می‌شود، اما روند تظاهرات ادامه پیدا کرد.