استفاده از تلفن همراه حین رانندگی مهمترین علل وقوع تصادفات است

  سرهنگ مهدی خمر  اظهار داشت؛ در تحلیل‌های صورت گرفته از وضعیت تصادفات رانندگی در سطح استان، مشخص شد یکی از مهمترین علل تصادفات مربوط به استفاده از تلفن همراه در حین رانندگی و عدم توجه به جلو و حواس پرتی در اثر استفاده آن از سوی رانندگان است که بسیار خطرناک بوده و متاسفانه حوادث ناگواری را رقم می‌زنند.

  وی ادامه داد: استفاده از تلفن همراه حین رانندگی، عکس العمل راننده را به حداقل ممکن می‌رساند، در تحلیل تصادفات این گونه مشخص است که رانندگان بایستی تا مدت ۲ ثانیه بهترین تصمیم را در مقابل خطرات احتمالی گرفته و عکس العمل مناسب نشان بدهد و این تلفن همراه باعث می‌شود که زمان تصمیم گیری راننده در مقابل خطر بالاتر برود

  رئیس پلیس راه شمال استان توصیه کرد: از رانندگان عزیز تقاضا داریم که از تلفن همراه در هنگام رانندگی استفاده نکنند، چنانچه تماس ضروری داشتند در یک جای مطمئن توقف و پاسخگوی تلفن باشند.

  سرهنگ خمر هشدار داد: بعضی مواقع ما شاهد هستیم، رانندگان هنگام رانندگی پیامک هم ارسال می‌کنند، این کار علاوه بر اینکه حواس راننده را پرت می‌کند، جلوی دید راننده را هم می‌گیرد و در این حالت تقریباً عکس العمل راننده به صفر می‌رسد، پس بنابراین رانندگان بایستی همیشه در حین رانندگی تمرکزشان به مقابل خود بوده تا هنگام خطر عکس العمل به موقعی نشان دهند تا از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند.