کشف ۶۷ میلیارد ریال کالای قاچاق از خودروهای شوتی

سردار عبدالرضا ناظری گفت: همزمان با ایام پایانی نخستین ماه سال ۱۴۰۲ طرحی به منظور مقابله با خودرو‌های باری و سواری حامل قاچاق کالا با محوریت پلیس امنیت اقتصادی به اجرا در آمد.

او افزود: در این طرح ۳ روزه براساس رصد بیشترین مکان‌های تردد اینگونه خودرو‌ها و استقرار شبانه روزی همکاران انتظامی در مبادی ورودی و خروجی استان در مجموع ۷۴ دستگاه خودروی سبک و سنگین توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان کرمان بیان داشت: در بازرسی از این خودرها، انواع کالا‌های قاچاق، شامل: فراورده‌های نفتی، لوازم یدکی خودرو و موتورسیکلت و برخی اقلام دیگر کشف شد.

او  با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش این اقلام را بیش از ۶۷ میلیارد و ۳۳۵ میلیون ریال برآورد کردند، بیان داشت: در این خصوص، ۸۳ فقره پرونده برای بیش از ۹۷ متهم که قصد سودجویی با قاچاق این کالا‌ها را داشتند تشکیل و تحویل مراجع قضایی شدند.