مشهد، میزبان دومین کنگره بین المللی تغذیه از علوم پایه تا بالین

مجید غیور مبرهن دبیر علمی دومین کنگره بین المللی تغذیه و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در این کنگره با در نظرگرفتن تمام زیرشاخه‌های علم تغذیه و با رویکرد مسئله محور و با حضور صاحب نظران و متخصصین سرآمد نسبت به تبادل تجربیات و بررسی آخرین یافته‌های علمی اقدام می‌شود.

 او با اشاره به اینکه دومین کنگره بین المللی تغذیه به همت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود، افزود: در این کنگره تمام زیرشاخه‌های علم تغذیه شامل تغذیه سلولی مولکولی، تغذیه بالینی، تغذیه جامعه، تغذیه ورزشی، بهداشت و ایمنی مواد غذایی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

دبیر علمی دومین کنگره بین المللی تغذیه و معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: فناوری‌های نوین در تغذیه، نقش تغذیه در پیشگیری از بیماریها، نقش تغذیه در درمان بیماری ها، دستورالعمل و گایدلاین‌های تغذیه ای، ســوء تغذیه، پروبیوتیک‌ها و غذا‌های فراسودمند، روزه داری، داده کاوی در تغذیه، امنیت غذایی، سیاست گذاری تغذیه، تغذیه ورزشی با محور سلامت و عملکرد عضله، بیوتکنولوژی مواد غذایی، نانوتکنولوژی مواد غذایی، سلامت مواد غذایی و گاسترونومی در تغذیه از جمله محور‌های این همایش است.

غیور با بیان اینکه هر فرد می‌تواند حداکثر ۴ مقاله به عنوان نویسنده مسئول برای همایش ارسال نماید، بیان کرد: هرمقاله برای ۲ داور مرتبط با محور انتخابی ارسال میگردد اگر یکی از داوران مقاله را بپذیرد و داور دیگرمقاله را رد کند مقاله به داور سوم ارجاع داده می‌شود؛ هر مقاله می‌بایست جهت قبولی درهمایش از ۲ داور پذیرش بگیرد.

او با بیان اینکه مرکز بین المللی یونسکو علوم پایه پزشکی و تغذیه انسانی مسئولیت برگزاری این همایش را به عهده دارد، تصریح کرد: این همایش در مرکز بین المللی همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد (مجتمع شهدای سلامت) ۱۲ تا ۱۴ مهرماه برگزار می‌شود.