مراسم بزرگداشت شهید الداغی در بوشهر برگزار شد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر پنجشنبه ۱۴ اردیبهشت با اشاره جایگاه غیریت در جامعه اسلامی اظهار کرد: غیرت یکی از مفاهم فرهنگ علوی است که نباید بگذاریم در جامعه کم رنگ شود و شهید الداغی هم نیز در همین راه شهید شد.

حجت الاسلام یوسف جمالی اضافه کرد: دشمن سنگر به سنگر با مقوله حجاب مقابله می‌کنند و با برنامه، حساسیت و غیریت مردان نشانه گرفته و لذا بی توحهی و بی تفاوتی نسبت به اذیت و آزار بانوان و خواهران دینی جامعه اسلامی از نشانه‌های ضعیف شدن غیرت در یک گروه و جامعه است.

وی ادامه داد: به تازگی برنامه‌های خوبی از سوی نیروی انتظامی و دولت در حال اجرا است و همه باید کمک کنند و دست به دست هم دهیم، همه مجموعه‌های مختلف به رسالت خود عمل کنند، شهدای عزیز جان خود را می‌دهند و ما باید آبروی خود را بدهیم.