پیکر حسام محمودی راهی خانه ابدی شد+فیلم

پیکر حسام محمودی راهی خانه ابدی شد

پیکر حسام محمودی، بازیگر جوان سینما و تلویزیون که ۱۲ اردیبهشت ماه در ۳۷ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت امروز جمعه ۱۵ اردیبهشت ماه با حضور اهالی فرهنگ و هنر در قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد.

محمودی متولد یکم فروردین سال ۱۳۶۵ در تهران بود. وی نخستین بار با سریال «گاهی به پشت سر نگاه کن» مازیار میری بازیگری را آغاز کرد و با مجموعه «گرگ و میش» همایون اسعدیان به شهرت رسید.

فیلم‌های «عطرآلود» به کارگردانی هادی مقدم‌دوست و «غریب» به کارگردانی محمدحسین لطیفی از آخرین آثار زنده یاد محمودی در جشنواره فجر سال گذشته بودند که «غریب» این روز‌ها در حال اکران است. «خسته نباشید!»، «آستیگمات»، «سد معبر»، «مرگ ماهی»، «امروز»، «حق سکوت»، «مردن به وقت شهریور»، «شب بیرون» و «رمانتیسم عماد و طوبا» از دیگر فیلم‌های سینمایی این بازیگر فقید هستند.

 

پیکر حسام محمودی

پیکر حسام محمودی

پیکر حسام محمودی

پیکر حسام محمودی

پیکر حسام محمودی

{$sepehr_media_17653211_400_300}