مانور سراسری خانه‌های هلال در البرز

محمدباقر خلفی گفت: به مناسبت هفته هلال احمر با توجه به وظیفه هلال احمر در آماده سازی عموم مردم برای زمان بحران و به منظور ارتقاء آمادگی، دانش و مهارت اعضای خانه‌های هلال و کاهش خسارات ناشی از زلزله، تمرین سراسری پناهگیری صحیح و خروج ایمن در استان البرز همزمان با سراسر کشور اجرا شد.

او افزود: خانه‌های هلال به عنوان اولین گروهی که در زمان حادثه و سوانح طبیعی، چون سیل، زلزله و ... در محل وقوع حادثه حضور دارند، می‌توانند در کوتاه ترین زمان پس از حادثه و پیش از حضور نیرو‌های امدادی، خدمات مؤثری به مردم ارائه دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز گفت: برگزاری مانور و تمرین‌های تخصصی در خانه‌های هلال ضمن ایجاد آمادگی در اعضای خانه هلال سبب آگاهی عمومی مردم از خدمات و اقدامات خانه‌های هلال در محلات می‌شود و این امر ضمن افزایش تاب آوری اجتماعی در زمان بحران، ارائه خدمات موثر و سریع‌تر توسط نیرو‌های امدادی را رقم می زند.

استان البرز دارای ۹۷ خانه هلال است که ۵۳۰۴ نفر عضو دارند و مانور هماهنگ خانه‌های هلال علاوه بر مانور پایلوت استانی در خانه هلال امام رضا (ع) شهرستان کرج، در خانه‌های هلال شعب استان برگزار شد.

اعضای خانه هلال با ساماندهی و تیم بندی می‌توانند در زمان وقوع حادثه با تفکیک وظایف بهترین خدمات را به مردم محل زندگی خود ارائه دهند.