پرداخت وام قرض‌الحسنه به ۲ میلیون ایرانی

سید مرتضی بختیاری امروز در همایش «قرض نیکو» در جمع فعالان قرض‌الحسنه اردبیل گفت: قرض نیکو دادن در قرآن کریم و احکام الهی در کنار سایر عبادت‌ها ذکر شده و بر اهمیت و جایگاه فاخر آن به صراحت تاکید شده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) می گوید: کمیته امداد از سال ۹۵ و به دنبال تأیید اساسنامه این نهاد انقلابی از مقام معظم رهبری اجازه تأسیس این صندوق را گرفت تا بعد از پیگیری‌های مختلف و صدور مجوز بانک مرکزی و اساسنامه صندوق، فعالیت صندوق قرض‌الحسنه «امداد ولایت» را در کشور شاهد باشیم.

او ماهیت این صندوق را صد درصد قرض‌الحسنه اعلام کرد و گفت: این صندوق به هیچ وجه به پرسنل خود ریالی تسهیلات پرداخت نمی‌کند و با اعتمادی که عموم مردم به این صندوق کردند، در حال حاضر بیش از هشت میلیون نفر عضو صندوق را شاهد هستیم.

بختیاری می گوید: آثار و برکات این صندوق در سال‌های اخیر مشخص شده به طوری که در مجموع ۲ میلیون نفر نیازمند از تسهیلات صد درصد قرض‌الحسنه این صندوق استفاده کردند.

او پرداختی صندوق را برای این ۲ میلیون نفر، ۱۶ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در زمینه مسکن ۱۶۱ هزار نفر از تسهیلات این صندوق بهره‌مند شدند که مبلغ پرداختی نیز یک‌هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بوده است.

بختیاری در ادامه می گوید: در حوزه اشتغال ۱۹۵ هزار نفر وام اشتغال دریافت کردند که ارزش ریالی این تسهیلات سه هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بوده است.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بالاترین پرداختی تسهیلات را در حوزه کمک‌های حمایتی یادآور شد و گفت: یک میلیون و ۶۱۸ هزار نفر نیز در این حوزه از صندوق وام قرض‌الحسنه گرفتند که ارزش آن ۱۰ هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان بوده است.

او در ادامه سخنان می گوید: معوقات این صندوق در حال حاضر به کمتر از ۱.۵ درصد رسیده و امسال تلاشمان بر این است تا این میزان را به کمتر از یک درصد برسانیم.

بختیاری گفت: پارسال نیز در حوزه مسکن برای ۳۱ هزار نفر وام مسکن قرض‌الحسنه به مبلغ ۵۳۲ میلیارد تومان از طریق صندوق پرداخت شده است.