ضرورت استفاده از دستکش برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو

عباس آغاز زئیس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: باتوجه به اینکه ماه‌های گرم سال موسم فعالیت و بروز کنه هاست، بنابراین عموم کسانیکه با گوشت خام یا دام زنده در ارتباط هستند اعم از زنان خانه دار، قصاب، دامدار، دامپزشک، غذاخوری‌ها و کارگران کشتارگاه باید برای حفظ سلامتی خود و جلوگیری از ورود ویروس تب کریمه کنگو به بدن از دستکش استفاده کنند.

وی اضافه کرد: مصرف کنندگان بهتر است گوشت خام مورد نیاز خود را از قصابی‌ها و مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی خریداری کنند.

آغاز توصیه کرد: گوشت خام قرمز قبل از مصرف باید حداقل ۲۴ ساعت و جگر و سایر آلایش‌های دامی نیز ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شوند.

به گفته رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد، تب کریمه کنگو از ویروس حشره ناقل کنه به دام و سپس به انسان منتقل می‌شود و علائمی نظیر تهوع، تب شدید و درد مفاصل دارد که گاه افراد این علائم را با بیماری‌های دیگری، چون سرماخوردگی یا مسمومیت غذایی اشتباه می‌گیرند.

وی در ادامه گفت: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو باید با گوشت خام و دام زنده با احتیاط و خودمراقبتی‌های لازم برخورد شود.