آغاز روند افزایشی دما در استان مرکزی

رامی کارشناس هواشناسی استان مرکزی وضعیت هوای استان را به صورت زیر پیش بینی کرد:

 بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی تا پنج شنبه آسمان استان صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد خواهد بود و روند کاهش دما از امروز روند افزایشی خواهد داشت.

 همچنین بر اساس خروجی فعلی مدل‌های پیش بینی از روز جمعه سامانه بارشی وارد کشور خواهد شد که عمده فعالیت بارشی این سامانه در روز‌های شنبه و یکشنبه بصورت رگبار باران و رعد و برق و وزش باد خواهد بود.

افزایش دما در بیشتر شهر‌های کشور

هواشناسی کشوری هم در بخش‌هایی از سواحل غربی خزر و شرق کشور ابرناکی و بارش خفیف باران داریم و پنج‌شنبه این شرایط جوی در بخش‌هایی از بوشهر و شمال‌غرب کشور پیش‌بینی می‌شود.

بر این اساس روز جمعه با ورود سامانه بارشی در نوار غربی کشور بارش باران، رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقت داریم و از بعدازظهر امروز تا شنبه در اغلب نقاط کشور افزایش محسوس دما پیش‌بینی می‌شود.