وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
طرح تابستانه مهارت با همکاری سه دستگاه به زودی اجرایی می‌شود + فیلم

سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارتباط با طرح تابستانه مهارت گفت: این طرح، طرحی ابتکاری است که امسال برای اولین بار طراحی شده است، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای وزارت کار با همکاری کمیته امداد امام خمینی و وزارت آموزش و پرورش  طرحی را در دست تنظیم دارند که به امید خدا آموزش‌های ماهرانه تابستان را راه اندزی کنند و ترویج دهند.

وی گفت: این موضوع مقدماتش بسته شده و زمانی که طرح تکمیل شد حتما بیشتر اطلاعاتی از آن منتشر می‌شود.

وی درباره ادغام شرکت‌ها توسط وزارت کار گفت: شرکت‌ها بسیار متعدد هستند و هم باید هلدینگ‌ها را اصلاح کنیم و هم باید شرکت‌ها را ادغام کنیم و همچنین بخشی را باید به تعاونی‌ها و بخش خصوصی واگذار کنیم.

وی ادامه داد: این کار را شروع کردیم و گام به گام پیش می‌رویم. پیامد این کار نیز افزایش بهره وری وری و مشارکت بیشتر مردم در اقتصاد کشور و افزایش سهم تعاونی‌ها در اقتصاد و کاهش هزینه‌های وزارت تعاون و انتفاع مودیان خصوصا بازنشسته‌ها خواهد شد.

{$sepehr_media_17707764_400_300}