آغاز برداشت انبه در سیستان و بلوچستان

سید محمدرضا سیدحسینی  گفت: انبه در سطح هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات میوه استان کشت می‌شود که هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود در پایان فصل برداشت حدود ۱۷ هزار تن از این محصول تولید و روانه بازار مصرف شوند.

سید حسینی اظهارداشت: بیش از ۶۰ درصد انبه تولیدی در این استان به صورت سبز برای تهیه ترشی برداشت می‌شود.

گفتنی است : شهرستان‌های سرباز، نیکشهر، زرآباد، قصرقند و چابهار عمده مناطق کشت انبه در این استان محسوب می‌شوند.