تایوان با شبیه سازی به جنگ چین می‌رود

کارشناسان می‌گویند تعداد محدودی از سواحل اطراف تایوان را به عنوان «سواحل قرمز» شناسایی کردند که تهاجم نیرو‌های چینی در آن‌ها آسان‌تر است. 

به گزارش لیبرتی تایمز، این فهرست شامل سه ساحل در نزدیکی منطقه توچنگ، ووجی و ژوان‌گیوان است که برای رزمایش‌های هفته آینده انتخاب شده‌اند.

وزارت دفاع ملی تایوان قرار است این رزمایش شبیه سازی شده را تا ۲۵ ماه مه را برای تمرین همزمان نیرو‌های دریایی و تفنگداران دریایی که خود را مهاجم معرفی می‌کردند، درنظر گرفته است که قرار است واحد‌های ارتش تمام تلاش خود را برای دفع آن‌ها انجام دهند. هدف از این رزمایش کشف نقاط ضعف در طرح‌های دفاعی و یافتن راهی برای جبران آن است.

گفته می‌شود در صورت نیاز، ارتش نیرو‌های بیشتری را برای کمک به دفع حملات شبیه سازی شده به سواحل می‌فرستد. این رزمایش همچنین احتمالا نشان می‌دهد که چگونه واحد‌های مختلف می‌توانند اقدامات خود را در شرایط جنگی هماهنگ کنند. گفته می‌شود این رزمایش زیر نظر آمریکا برگزار خواهد شد.