دستگیری فعالان محیط زیست از سوی پلیس آلمان+ فیلم

فعالان محیط زیست در جهان شهرت خود را مدیون اقدامات متحورانه هستند که شامل طیف گسترده‌ای از اقدامات از بستن جاده‌ها و راه‌ها شهری و بین شهری تا حمله به شرکت‌ها و ساختمان‌های ناقض مسائل زیست محیطی می‌شود. این در حالی است که کشور‌های غربی در بسیاری از موارد تاب آوری لازم را در برابر این فعالان زیست محیطی ندارند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، دادستان آلمان امروز (چهارشنبه) از یورش پلیس به ۱۵ ساختمان مسکونی با هدف انجام تحقیقات درباره فعالیت یک گروه فعال محیط زیست به نام «آخرین نسل» خبر داد. این اقدام درپی لبریز شدن کاسه صبر مقامات آلمانی از اقدامات این گروه انجام می‌شود. 

دادستان‌های شهر مونیخ اعلام کردند در حال تحقیق درباره ۷ فعال محیط زیست در رده سنی ۲۲ تا ۳۸ سال هستند. این افراد متهم به تشکیل گروه مجرمانه از اواسط سال ۲۰۲۲ هستند. این گروه‌ها بار‌ها اقدام به بستن جاده‌ها با هدف افزایش فشار بر دولت فدرال به منظور انجام اقدامات جدی‌تر درباره حفاظت از محیط زیست کرده است. 

اقدامات این گروه فعال محیط زیست حتی صدای اولاف شولتس، صدراعظم آلمان را هم درآورده است و وی روز دوشنبه اعلام کرد کاملا احمقانه است که فردی بخواهد برای نشان دادن اعتراض، خود را به یک نقاشی بچسباند و یا باعث بسته شدن جاده و عبور و مرور خودرو‌ها شود. 

دادستان مونیخ ادعا کرده است افراد تحت بازجویی متهم به سازماندهی و ترویج کارزار برای تامین مالی جرایم جنایی هستند. او در  ادامه افزود: آن‌ها موفق به جمع آوری یک میلیون و ۴۰۰ هزار یورو برای عملیات‌های مجرمانه خود شده‌اند. دو نفر از این افراد متهم هستند که در آوریل ۲۰۲۲ کوشیدند در خط لوله نفتی در ایالت باواریا خرابکاری کنند.

{$sepehr_media_17741327_400_300}