زیره محصولی بی درد سر و پرسود برای کشاورزان سربیشه ای 

نیاز آبی بسیار کم زیره و سازگاری با منطقه کویری شهرستان سربیشه باعث شده تا سطح زیر کشت زیره از ۲۵ هکتاری در سال گذشته ، امسال به ۵۵ هکتار برسد.

اکبری  از کشاورزان سربیشه‌ای گفت: شروع کشت زیره از دی ماه است که تنها به یک مرحله آبیاری غرقابی در زمستان نیاز دارد و مراقبت دیگری ندارد.

وی‌افزود:بارش باران در باردهی محصول تاثیر زیادی دارد اگر باران ببارد محصول بیشتری داریم و اگر نبارد محصول کمتر می‌شود

پسندیده زیره کار سربیشه‌ای هم گفت: پس از برداشت محصول، زیره به خرمن منتقل می‌شود و پس از کوبیدن و نرم شدن، غربال می‌شود.

وی افزود : پس از آن زیره آماده فروش است.

زیره سبز سرشار از آنتی اکسیدان و غنی از آهن است به هضم غذا کمک می‌کند و در درمان‌های خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آغاز برداشت ۳۰ تن زیره سبز از مزارع سربیشه

زرگری مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: سازگاری محصول زیره با منطقه باعث شده تا توسعه دوبرابری سطح زیر کشت این محصول را در شهرستان شاهد باشیم.

وی افزود: پیش بینی می‌کنیم امسال حدود ۳۰ تن زیره سبز از این مزارع برداشت شود

زرگری گفت:زیره سبز در حال حاضر به صورت دستی در شهرستان برداشت می‌شود.

برداشت این محصول تا پایان خرداد ادامه دارد.