ارائه آموزش امدادی به بیش از هزار دانشجوی خوزستانی

مجتبی طحان گفت: طرح آموزش‌های همگانی دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشجویی به مدت ۴ ساعت اجرا و هزار و ۵۲ دانشجو نیز از آموزش‌هایی مانند خونریزی، خفگی، احیا بهره‌مند شدند.

او می‌گوید: هدف از اجرای این کارگاه‌ها، افزایش سطح خودامدادی و دیگرامدادی در سطح دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: حوادث و بلایا سالیانه جان صد‌ها هزار نفر را می‌گیرند و کشور ایران نیز در زمره پنج کشور اول بلاخیز در جهان است.

طحان گفت: آموزش‌های همگانی موجب کاهش ترس و اضطراب و نیز کاهش خسارات ناشی از سوانح می‌شود. جامعه، خانواده و شهروندان باید بدانند که به هنگام وقوع آتش‌سوزی چه باید بکنند و به هنگام وقوع طوفان، زلزله یا سیل به کجا پناه ببرند. مردم باید آماده باشند تا به هنگام ضرورت خانه‌های خود را ترک کنند و در پناهگاه‌های عمومی استقرار یابند. در چنین اوضاعی شهروندان باید بدانند که چگونه نیاز‌های اولیه پزشکی خود را تأمین کنند.

معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر خوزستان می‌گوید: مردم با انجام اقداماتی می‌توانند دامنه خسارات ناشی از سوانح را کاهش داده (ازجمله ساخت سیل‌بند، ارتفاع‌دادن به خانه‌های مسکونی یا جا به جایی محل سکونت از مسیر خطر و محکم‌کردن وسایلی که در جریان زمین‌لرزه احتمال سقوط آن‌ها می‌رود) یا به طورکلی خود را از گزند خطر دور نگه دارند.