۵۰۰ کیلوگرم مرغ خارج از شبکه در قزوین به چرخه مصرف بازگشت

جمشید خدایاری سرپرست مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: بر اساس اخبار واصله مبنی بر عرضه مرغ خارج از شبکه توسط یکی از واحد‌های صنفی موضوع در دستور کار بازرسان این سازمان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: پس از بررسی و تحقیق و با هماهنگی دستگاه قضایی مشخص شد این واحد صنفی مقادیر زیادی مرغ گرم را با خودرو از مغازه خارج می‌کند که موارد مکشوفه توقیف و مجددا به چرخه توزیع بازگشت.

خدایاری با بیان اینکه پرونده تخلف صنفی برای این واحد صنفی تشکیل شده است، گفت: متصدی واحد برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: عرضه خارج از شبکه یکی از تخلفاتی صنفی است که قانونگذار در فصل هشتم قانون نظام صنفی به آن پرداخته و بر اساس تعداد دفعات با برخورد‌های قانونی همراه است.

سرپرست مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآور شد: شهروندان استان قزوین می‌توانند در راستای نظارت همگانی بر عرضه کالا‌های اساسی در استان قزوین موضوع را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.