اولین همایش غذای حلال در زاهدان برگزار شد

در این مراسم مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب گفت: کشتار غیر مجاز دام در استان سیستان و بلوچستان فراتر از حد مجاز و توقع می‌باشد که این امر مخاطرات زیادی برای سلامت انسان، دام و محیط زیست در منطقه دارد.

سید اسماعیل حسینی مقدم از علمای شیعه و سنی خواست با روشنگری مصرف گوشت‌های استحصالی از کشتارگاه‌هایی که تحت نظارت ناظرین بهداشتی و شرعی تولید می‌شود برای ارتقای سلامت انسان در بین جامعه ترویج نمایند.

وی افزود: تامین غذای سالم، حلال و پاک از عمده وظایف ماست و باید مردم نیز در مسیر ارتقای صنعت حلال و تولید مصرف غذای حلال با همه مسئولان همراه باشند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزیسیستان و بلوچستان نیز گفت: یکی از رسالت‌های اصلی بخش کشاورزی تولید غذا، ارتقای امنیت غذایی و تامین سلامت غذا است.

سید محمدرضا سید حسینی با اشاره به گام‌های بلند بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان در تولید غذای سالم و حلال، تصریح کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه بیش از ۴میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در استان تولید که بخش عمده این تولیدات سالم و ارگانیک بوده و به همین دلیل این محصولات در سطح کشور و آن سوی مرز‌ها مشتریان خاص خود را داراست و این یکی از امتیازات مهم بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان است.

وی افزود: برای ارتقای ظرفیت تولیدات، برنامه‌های شاخصی در سطح استان با مشارکت بنگاه‌های اقتصادی و سرمایه گذاران بخش خصوصی و با همکاری مسئولان در دست اجراست تا انشاالله بزودی شاهد شکوفایی همه زیر بخش‌های کشاورزی درسطح استان سیستان وبلوچستان باشیم.