تبدیل هزار مدرسه کانکسی در کشور به مدارس استاندارد

محمد مهجوری در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی اداره‌کل امور عشایر چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: هدف‌گذاری شده است تا یک‌هزار مدرسه کانکسی در کشور به مدارس استاندارد تبدیل شود.

وی افزود: اسفندماه پارسال حدود ۲ هزار مدرسه تازه تاسیس در کشور به بهره‌برداری رسید و ۷۰۰ مدرسه نیز در دستور کار قرار دارد.


بیشتر بخوانید


معاون عمرانی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اضافه کرد: در چهارمحال و بختیاری ۱۷۴ پروژه عمرانی در دستور کار قرار دارد که از این تعداد ۵۴ پروژه به مدارس استان اختصاص دارد.

مهجوری ادامه داد: در خصوص تبدیل مدارس کانکسی این استان به مدارس استاندارد تاکنون ۱۹ مدرسه به بنیاد معرفی شده است که عملیات عمرانی ۱۴ مدرسه آغاز شده است و امیدواریم تا مهرماه تعدادی از آن‌ها تحویل داده شود.
وی گفت: به منظور احداث پُل در مناطق عشایرنشین تاکنون ۴۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.
معاون عمرانی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) گفت: پُل گزستان در منطقه عشایرنشین بازفت امکان دسترسی یک‌هزار و ۵۰۰ خانوار عشایری را به مناطق دیگر از جمله یک‌هزار هکتار زمین کشاورزی فراهم می‌کند.