معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت ایلام خبر داد
جمع آوری لوازم خانگی بدون شناسه در ایلام

مهدی کاکاخانی، معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت ایلام گفت: لوازم خانگی از جمله کالا‌هایی است که طرح نظارت بر آن در استان تشدید یافته و این نظارت‌ها بیشتر به منظور داشتن شناسه لوازم خانگی است.

وی با اشاره به اینکه نداشتن شناسه کالا به منزله قاچاق کالا محسوب می‌شود، افزود: هرگونه لوازم خانگی بدون شناسه در قالب این طرح جمع آوری می‌شوند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صمت ایلام تاکید کرد: گشت‌های مشترگ سازمان صمت، تعزیرات و دیگر دستگاه‌های نظارتی و بازرسی در استان به منظور جمع آوری لوازخ خانگی بدون شناسه آغاز شده است.

کاکاخانی اضافه کرد: شهروندان برای خرید کالا‌های معتبر و شناسنامه دار کد کالا را به *۴*۷۷۷۷# ارسال کنند.

وی با اشاره به اینکه طرح‌های سازمان بازرسی صمت استان به طور مداوم و در طول سال ادامه دارد، بیان کرد: جلوگیری از گران فروشی و عرضه کالا‌های با کیفیت و استاندارد از جمله اهداف مهم سازمان صمت استان است.

معاون نظارت و بازرسی صمت استان ایلام بیان کرد: مردم استان ایلام هرگونه تخلف احتکار، قاچاق، عدم عرضه محصول، عدم درج قیمت، کم فروشی و..، از طریق سامانه شبانه روزی ۱۲۴ گزارش کنند.