حمله آفت به درختان سوزنی برگ در برخی جنگل های غرب مازندران

محمد خزایی معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران-نوشهر در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: گزارشی از خشکیدگی تنه درختان سوزنی برگ در دو نقطه از جنگل‌های مرزن آباد و دو آب به سمت کجور گزارش شده است.

او با بیان اینکه هنوز سطح این درگیری و نوع آفت مشخص نشده است، گفت: کارشناسان گیاه پزشکی این اداره کل با حضور در منطقه آفت زده، گزارش‌هایی تهیه و به موسسه تحقیقات منابع طبیعی کشور ارسال کردند.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- نوشهر ادامه داد: نتایج بررسی‌ها هنوز به این اداره کل اعلام نشده است به همین دلیل در خصوص نوع آفت نمی‌توان نظر قطعی داد.

خزایی گفت: برخی خبرگزاری‌ها این اتفاق را با عنوان حمله آفت شانکر به مناطق در غرب استان منتشر کردند که درست نیست.

او افزود: هنوز مشخص نشده است علت خشکیدگی درختان سوزنی برگ چیست و ممکن است علت آن بیماری‌های قارچی، ویروسی یا باکتریایی باشد.

معاون حفاظت و امور اراضی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران- نوشهر ادامه داد: اکنون در مرحله شناسایی آفت هستیم و اقدامات برای کنترل این آفت زمانی آغاز می‌شود که نوع بیماری درختان مشخص شود.

خزایی گفت: سطح مناطق درگیر نیز هنوز مشخص نشده است و در حال حاضر فقط گزارش‌های اولیه از مشاهده خسارت به درختان سوزنی برگ به موسسه تحقیقاتی ارسال شده است.

او افزود: با توجه به اینکه منطقه آفت زده جزو مناظق حفاظت شده محیط زیست هست این مورد به سازمان حفاظت محیط زیست نیز گزارش شده است.