دستگیری بیش از ۵۰۰ سارق اماکن و مالخر در کشور

دستگیری بیش از ۶۰۰ سارق اماکن و مالخر در کشور

سردار فرامرز به‌گذر با اشاره به اجرای مرحله اول طرح مبارزه با سرقت از اماکن در سراسر کشور گفت: این طرح به مدت سه روز در استان‌های سراسر کشور اجرا شد که در جریان آن ۵۸۹ سارق شناسایی و دستگیر شدند. همچنین در این طرح تعداد ۷۶۰ فقره سرقت کشف شد.

وی با بیان اینکه ۶۱ مالخر نیز در این طرح دستگیر شدند، گفت: برای دستگیر شدگان پرونده‌های جداگانه تشکیل شده و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم به دادسرا‌های شهر‌های محل ارتکاب جرم یا دستگیری منتقل شدند. 

به‌گذر به شهروندان نیز هشدار داد و گفت: لازم است مردم عزیز از نگهداری وجوه نقد و طلاجات زیاد در منزل، مغازه و ... جدا خودداری کرده و آن را به صندوق امانات بانک‌ها تحویل دهند. مردم باید توجه داشته باشند که سارقان حرفه‌ای از محل‌های احتمالی، نگهداری و اختفا طلا، جواهر و وجوه نقد اطلاع دارند بنابراین اگر قصد سفر داشتند حتما وجوه نقد و طلاجات خود را به صندوق‌های امانات بسپارند.