اتاق مشترک فرهنگی فردوسی ایران-افغانستان در ننگرهار ایجاد می‌شود

مجید صادقی دولت آبادی، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جلال آباد گفت در نشست مشترک با مولوی نورمحمد حنیف، رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار صحبت‌های اولیه در خصوص ایجاد اتاق مشترک فرهنگی فردوسی ایران-افغانستان در این ولایت صورت گرفت و به زودی کارهای ایجاد اتاق مشترک فرهنگی فردوسی نهایی می شود و این اتاق فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی افزود: «توافق به عمل آمد که کارهای باقیمانده ایجاد این اتاق نهایی شود و عملا این اتاق فعالیتش را به زودی آغاز خواهد کرد.»

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جلال آباد همچنان گفت: «رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار فراهم شدن زمینه سفر اصحاب رسانه‌های محلی این ولایت به جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.»

مسئولان اداره اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار نیز با نشر اعلامیه ای نشست مشترک بین رئیس اطلاعات و فرهنگ و سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در جلال آباد را مثبت و مؤثر خوانده‌اند.

این درحالی است که به تازگی بیش از ۱۷۰ جلد کتاب از کشور ایران به کتابخانه عمومی جلال آباد اهدا شده‌است.