استاندار:
تزریق نشاط و امید به عنوان عامل مهمی در پویایی جامعه ضرورت دارد

  روابط عمومی استانداری، محمد کرمی در حاشیه نشست عفاف و حجاب اظهار داشت: عفاف و حجاب رابطه‌ای تنگاتنگی با یکدیگر دارند بدین معنی که اگر عفاف در جامعه وجود داشته باشد، قطعاً حجاب نیز رعایت می‌شود.

وی با اشاره به برکات جامعه قرآنی ادامه داد: اگر فردی اهل قرآن باشد قطعاً او حجاب و عفاف خود را دارد چرا که فرد از کلام و فرمان الهی بهره گیری کرده است.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: باید لایه‌های پنهانی که دشمن در حال کار کردن روی آنهاست شناسایی کنیم که لازمه مقابله با آن عمل کردن به مفاهیم قرآنی است.

وی بیان کرد: دشمن ایمان مردم را هدف قرار داده و در این راه از همه ابزار‌های خود استفاده می‌کند.

کرمی با اشاره به لزوم عمل به آموزه‌های قرآنی خاطرنشان کرد: توسعه بحث‌های قرآنی و الگو سازی درست، عامل رعایت حجاب است.

وی اذعان کرد: در جنگ فرهنگی اگر فردی دچار آسیب شد باید با به کارگیری راه حل صحیح آن را برطرف کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: دشمن تلاش می‌کند مردم را مقابل یکدیگر قرار دهد چرا که با اصل تفکر ما مخالف است.

وی اذعان کرد: دشمن می‌خواهد که نهاد خانواده را از بین ببرد و نوک پیکان دشمن، مادر به عنوان ستون خانواده است.

کرمی خاطرنشان کرد: دشمنان ما می‌خواهند مادران آینده ایران را دچار آسیب کنند چرا که می‌دانند اگر مادر آسیب پذیر شود، قطعاً جامعه دچار مشکل می‌شود.

وی بیان کرد: باید دائماً نشاط و امید را به جامعه تزریق کنیم چرا که این امر یکی از عوامل مهم پویایی اجتماع است.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: ما مبانی نظریه بسیار قوی در قرآن کریم داریم بنابراین باید آن‌ها را با دقت هر چه بیشتر به کار بگیریم.