مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل‌:
جهاد تبیین یک امر مترقی است

حجت الاسلام قاسم جعفر زاده، در نشست خبری خود که به مناسبت سالروز صدور فرمان امام مبنی بر تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور و روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی با موضوع جهاد و امید و ایمان، همت همگانی و تبلیغ اسلام ناب در سالن کنفرانس اداره کل تبلیغات برگزار شد، ضمن اشاره به اینکه جهاد تبیین یک امر مترقی است و در جهت عملی شدن آن تلاش خواهیم کرد، گفت: در یک جریان خاص اسلامی قرار گرفته ایم و جریان سازی توحیدی و شیطانی در هیچ زمان به مانند اکنون عینیت نداشته است.

او با اشاره به وظیفه سازمان تبلیغات اسلامی کشور در جهت تبلیغ اسلام با قرائت امامین انقلاب افزود: تبلیغات اسلامی مسئول ترویج، تقدیر، تبیین و تعمیق باور‌های دینی در جامعه می‌باشد.

جعفرزاده اظهار کرد: بیش از ۳ هزار مبلغ و مبلغات در سطح استان اردبیل مشغول تبلیغات دینی است و ۲۱ هزار نفر مبلغ به مناسبت‌های مختلف در امر تبلیغات همکاری داشته اند.

او با بیان اینکه مادحین حنجره‌های خود را در جهت اشاعه فرهنگ عصمت و طهارت و اهل بیت به کار میگیرند، افزود: ۲ هزار و ۴۰۰ مسجد در سطح استان وجود دارد و بیش از ۱۵۰ موسسه و خانه قرآنی در امر ترویج قرآن فعال می‌باشند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان، از اجرای طرح سمیر ه عنوان یک طرح مهم قرآنی و انس با قرآن خبر داد و اضافه کرد: استان اردبیل رتبه سوم کشوری را کسب کرد و دارالقرآن استان همکاری صمیمانه‌ای انجام داد.

جعفرزاده تصریح کرد: هزار و ۴۵۰ هیات مذهبی دارای مجوز ثبت شده در سطح استان تحت تولیت اداره کل تبلیغات به عنوان مردمی‌ترین نهاد فرهنگی در جهت ترویج و تبلیغ فرهنگ اسلام فعالیت می‌کند.

این مقام مسئول استانی با اشاره به اینکه استان اردبیل یکی از قطب‌های گردشگری کشور است، افزود: در شهرستان‌های گردشگرپذیر ستاد ویژه عفاف و حجاب ایجاد شده است.

جعفرزاده اظهار کرد: انجمن‌های اسلامی فعال و اثرگذار در استان فعال می‌باشند و مسایل زیست بوم فرهنگی استان استخراج خواهد شد.

او فعالیت ۴۷ کانون دارای مجوز از اداره کل تبلیغات اسلامی در سطح استان را اشاره کرد و گفت: جشنواره گوهرشاد و وقارلی قیزلار در قالب جشنواره عفاف و حجاب برگزار شد. ‌

جعفرزاده بیان کرد: با توجه به وجود ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک استان، به آسیب‌های مناطق مرزنشین توجه جدی می‌شود و در این راستا در سال گذشته اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مرزی اصلاندوز تاسیس شد.

مدیرکل تبلیغات خاطرنشان کرد: تعمیق فرهنگ عصمت و طهارت، نشست منطقه‌ای علمای مساجد، استخراج اطلس مذهبی و اجرای طرح محلات همدل از اقدامات این اداره کل بوده است.