برق ۱۴ اداره پرمصرف دولتی در میاندوآب قطع شد

خلیل خیری رئیس اداره برق میاندوآب با تأکید بر اینکه رعایت مدیریت مصرف برق یک امر ضروری است، گفت: مصرف برق در تمام ادارات دولتی به صورت آنلاین پایش و رصد می‌شود.

وی اضافه کرد: در روز‌های گذشته و با رصد کامل وضعیت مصرف برق در همه بخش‌های شهرستان، برق ۱۴ اداره پرمصرف دولتی در میاندوآب قطع شده است.

خیری ادامه داد: بخش اداری که در مدیریت مصرف توجه لازم را نداشته و با قطع برق روبرو شده تنها در صورتی وصل مجدد برق خواهد شد که بالاترین مقام مسئول تعهد رعایت مصرف را بدهد و این اقدام نیز انجام‌گرفته است.

رئیس اداره برق میاندوآب گفت: از مدیران و مسئولان ادارات خواهشمندیم رعایت مصوبه هیئت دولت و کاهش مصرف برق در ساعات اداری و غیراداری را با جدیت در دستور کار قرار داده و بر رعایت دقیق الزامات ابلاغی نظارت کنند.