۱۷۶ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان شمالی فاقد راه آسفالته

 محمد مشتری گفت: ساخت ۹۰ کیلومتر راه روستایی در سال۱۷۶ روستای بالای ۲۰ خانوار خراسان شمالی فاقد راه آسفالته جاری هدفگذاری شده است و در صورت تحقق اعتبارات شاخص‌ها نیز ارتقا می‌یابد.

او گفت: خراسان شمالی در شاخص راه روستایی ۱۰ درصد از میانگین کشور پایین‌تر است و باید تلاش شود تا امسال مسیر‌های بیشتری آسفالت شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان شمالی طول راه‌های روستایی استان را چهار هزار و ۶۵۲ کیلومتر عنوان کرد و افزود: تاکنون از مجموع این راه‌های روستایی ۲ هزار و ۱۶۴ کیلومتر آسفالته و مابقی نیز خاکی و شوسه است.

او گفت: راه روستایی شهرستان‌های شیروان، مانه و سملقان و راز و جرگلان بیشترین مشکل را دارند که تلاش می‌شود تا در سال‌های آتی بخشی از این عقب ماندگی‌ها جبران شود.

مشتری گفت: اینک تنها راه دسترسی به یک روستای شهرستان جاجرم و یک روستای شهرستان گرمه خاکی است و مابقی روستا‌ها از راه آسفالته برخوردارند.

او گفت: با اینکه اقدامات زیادی در خصوص نصب علایم راهنمایی و رانندگی در این مسیر پر حادثه نصب شده است، ولی در مجموع ۶۰ درصد تصادفات فوتی این محور در این ۴۵ کیلومتری اتفاق می‌افتد.