۳۶۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن اردبیل امسال به بهره برداری می‌رسد

محمد زارع حسین زاده در بازدید معاون فنی و مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن در سفر به استان اردبیل از پروژه‌های مسکن و ساختمان اداره کل با ارائه گزارش آخرین وضعیت طرح نهضت ملی مسکن استان اظهار داشت: با توجه به تکمیل احداث پروژه‌های ۲۱۰ واحدی اندیشه ۲ و ۱۵۰ واحدی داروپخش اردبیل در قالب طرح نهضت ملی مسکن، این دو پروژه ۳۶۰ واحدی در هفته دولت سالجاری افتتاح و به بهره برداری رسیده و تحویل متقاضیان خواهد شد.

او به پروژه‌های مشارکتی اداره کل اشاره کرد و گفت: پروژه مشارکتی ۱۹۲ واحدی برج دو قلوی اکباتان اردبیل هم اکنون با انجام مراحل ساخت دارای پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد بوده و در یک برنامه زمانبندی شده در سال آتی افتتاح خواهد شد.

خلیل نیکزاد، معاون فنی و مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن نیز در این بازدید ضمن تقدیر از تلاش‌های مدیرکل و مجموعه راه و شهرسازی استان اردبیل با اظهار رضایت از عملکرد این اداره کل در اجرای پروژه‌های در حال احداث طرح نهضت ملی مسکن، بر نظارت عالیه به ساخت و ساز‌ها و کیفی سازی پروژه‌ها توسط پیمانکاران و سازنده گان تاکید کرد.

گفتنی است معاون فنی و مهندسی سازمان ملی زمین و مسکن در سفر به استان اردبیل به همراه معاون مسکن و ساختمان راه و شهرسازی استان اردبیل از سایت ۵۰۵ هکتاری طرح نهضت ملی مسکن شهرک شهید سلیمانی اردبیل، پروژه مشارکتی برج دو قلوی ۱۹۲ واحدی اکباتان اردبیل و پروژه‌های ۲۱۰ واحدی اندیشه ۲ و ۱۵۰ واحدی داروپخش شهر اردبیل که توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در حال تکمیل بوده بازدید نموده و از نزدیک در جریان پیشرفت اجرای پروژه‌ها قرار گرفت.