بازرسی از ۵ هزار و ۴۸۴ واحد‌ صنفی در کردستان

فرزاد سردارزاده رئیس اداره نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان  اظهار داشت: در همین راستا ۶۰۲ پرونده با ارزش ۱۷۴ میلیارد و ۳۱۹ میلیون ریال تشکیل شده است.

او از انجام ۵۴۸۴ مورد بازرسی از واحد‌های صنفی طی سه ماه گذشته در استان خبر داد و افزود: ۷۱۰ مورد تخلف در بازرسی‌های صورت گرفته در سطح بازار کشف شده است.

رئیس اداره نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: در همین راستا ۱۰۰ مورد پرونده برای متخلفین به ارزش ریالی ۱۷۴ میلیارد و ۳۱۹ میلیون ریال تشکیل شده است.

سردار زاده یادآور شد: در مدت یاد شده ۶۶ مورد گزارش مردمی ثبت شده که تخلفات احزار شده موجب ۶۰۲ پرونده برای متخلفین شده است.

او ادامه داد: نظارت و بازرسی بر واحد‌های صنفی می‌تواند گرانفروشی را کنترل و رفاه شهروندان در امر بازار را فراهم کند.

رئیس اداره نطارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف واحد‌های صنفی اعم از کم فروشی، گرانفروشی، عدم درج قیمت و... واحد‌های متخلف صنفی با شماره‌های تلفن ۱۲۴ و یا مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به اداره کل صنعت، معدن و تجارت معرفی کرده و موارد تخلف را گزارش کنند.