کشت چغندر علوفه‌ای نخستین بار در مازندران 

عباس زاده معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: کشت چغندر علوفه‎ای پاییزه به صورت آزمایشی برای ترویج و آشنایی کشاورزان و دامداران استان در اراضی شهرستان بهشهر انجام شد.

او تحمل به شوری و کم آبی، داشتن قسمت‌های هوایی و برگی مناسب، کیفیت بالای غده‌های چغندر، عیار قند مناسب و ارزش غذایی با کیفیت در مقایسه با سایر محصولات علوفه‌ای را از ویژگی‌های چغندر علوفه‌ای اعلام کرد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: با توجه به ویژگی‌های چغندر علوفه‌ای، این محصول می‌تواند گزینه بسیار مناسبی برای تأمین بخشی از علوفه مورد نیاز دام‌های منطقه به صورت علوفه تازه و سیلو در زمان‌های کمبود علوفه باشد.

عباس زاده گفت: میزان آب مصرفی چغندر علوفه‌ای نسبت به سایر محصولات دامی از جمله ذرت پایین‌تر است و با توجه به تداوم خشکسالی و کاهش منابع آب، چغندر علوفه‌ای می‌تواند جایگزین مناسبی برای خوراک دام باشد.

او افزود: با توجه به اینکه میزان عیار چغندرعلوفه‌ای ۱۳ است و با مصرف آن مشکلی برای دام پیش نمی‌آید، با اجرای این طرح می‌توان بخشی از علوفه مصرفی و مورد نیاز استان را در سال‌های آینده تامین کرد.

برداشت چغندر علوفه‌ای از اواسط تیرماه در استان آغاز شده است.