برپایی نمایشگاه سوغات و هدایا در مهرگان+ فیلم

نمایشگاه سوغات و هدایا به همت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین و همکاری شورا وشهرداری محمدیه و اداره صمت شهرستان البرز در پارک بهشت مهرگان گشایش یافت.

این نمایشگاه به مدت یک هفته از تاریخ ۱۹ تا ۲۶ تیرماه از ساعت ۱۶ تا ۲۳ برای بازدید و خرید شهروندان دایر است.

در این نمایشگاه ۳۸ غرفه محصولات متنوع و تولیدات شرکت‌های داخلی و صنایع دستی و خوراکی از ۱۲ استان شامل کرمانشاه، آذربایجان شرقی و غربی، همدان، کردستان، اصفهان، کرمان، قم، البرز، قزوین، تهران، گیلان عرضه شده است.

عین الله کشاورز ترک مدیر کل تعاون و رفاه اجتماعی استان قزوین در مراسم افتتاح این نمایشگاه اظهارداشت: حمایت از مشاغل خانگی یکی از مسائل مهم در این اداره است و برپایی نمایشگاه سوغات و تولیدات خانگی در شهر مهرگان در راستای این حمایت انجام شده است.

وی گفت: در یک سال گذشته چندین نمایشگاه در استان برگزار شده که در این نمایشگاه هم امیدواریم فضای مناسبی برای ترویج مشاغل خانگی فراهم کنیم.

{$sepehr_media_17973929_400_300}