صدرنشینی تیم شناورسازی قشم در لیگ دسته سه فوتبال کشور

در چارچوب هفته شانزدهم مسابقات لیگ دسته سه فوتبال باشگاه‌های کشور، تیم شناورسازی قشم با نتیجه ۲ بر ۱ از سد میزبانش تیم پرسپولیس شیراز گذشت و با کسب ۳۱ امتیاز به صدر جدول رده بندی گروه سوم صعود کرد.

محمد قاسمی و هادی دهقانی برای تیم شناورسازی گلزنی کردند.

از همین گروه تیم هرنگ جوان بستک در ورزشگاه خانگی خود با ۳ گل تیم خرم کشت افلاک را مغلوب کرد و با کسب ۲۳ امتیاز در جایگاه چهارم جدول رده بندی ایستاد.

مرحله نهایی رقابت‌های لیگ دسته سه فوتبال باشگاه‌های کشور با حضور ۳۰ تیم در سه گروه در حال برگزاری است و در پایان تیم‌های صدرنشین هر گروه به صورت مستقیم به لیگ دسته دوم صعود می‌کنند.

تیم‌های دوم و بهترین تیم سوم به لحاظ امتیازی نیز در دو مرحله پلی‌آف نخست و نهایی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و در نهایت تیم برنده در مجموع بازی رفت و برگشتِ مرحله نهایی پلی آف به عنوان تیم چهارم به لیگ دسته دوم راه خواهد یافت.